Epidemiasiivous

epidemiasiivous

Epidemiasiivous Koronan aikana

Koronavirus eli COVID-19 jatkaa leviämistään. Suhtaudumme asiaan sen vaatimalla vakavuudella. Haluamme omalta osaltamme hidastaa viruksen leviämistä ja turvata myös asiakkaidemme palveluiden toiminnan. Seuraamme päivittäin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia Koronavirustilanteen muuttuessa. Tartuntojen tai epäilyjen ilmaantuessa kohteissamme toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta tilanne pysyy mahdollisimman turvallisena.

Päivittäiset siivouspalvelut hoidamme tällä hetkellä normaalisti. Kiinnitämme kuitenkin erityisen tarkasti huomiota kosketuspintojen puhdistukseen eli kaikkiin pintoihin, joihin tilojen käyttäjät mahdollisesti koskevat.

koronasiivous

Miten toimimme?

Meillä on käytössä laadukkaat ja sertifioidut siivousaineet. Siivouksessa käytetään pääasiassa heikosti emäksistä yleispuhdistusainetta, desinfiointiainetta käytetään saniteettitilojen pintojen puhdistamiseen tai asiakkaan toivomuksesta kosketuspintojen desinfioivaan puhdistamiseen (huom. kaikki pinnat eivät kestää jatkuva desinfiointisiivousta). Siivousvälineet puhdistetaan aina siivouksen päätyttyä, esim. siivousliinat, pyyhkeet ja rätit pestään 95°C asteessa. Siivoojamme käyttävät tilanteesta riippumatta kertakäyttöisiä suojakäsineitä. Meillä on myös käytössä sertifioidut hengityssuojaimet, maskit ja suojahaalarit, jotka voidaan hyödyntää siivousprosessiin aikana, tilanteen vaatiessa tai asiakkaan pyynnöstä.

On todettu, että laadukkaat pesuaineet ja huolellinen siivous tuhoavat virukset ja bakteerit. Meiltä saat molemmat, mutta et maksa tuplasti.