Tekstiilihuonekalujen ja mattojen puhdistus

sohvanpesu

Sohvan, nojatuolin tai maton syväpuhdistus ja pesu

Pesemme kankaiset sohvat, nojatuolit, ruokatuolit, työtuolit ja matot paikan päällä.
Me kaikki vietämme runsaasti aikaa sohvalla, enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. Usein sohvan näkee heti ensimmäisenä, kun astuu ovesta sisään. On väistämätöntä, että sohva tahriintuu arkikäytössä. Vaatteista tarttuu likaa, ruoka ja juomatahrat jättävät sohvan pinnan epäpuhtaaksi. Pesemme ja puhdistamme kaikki vesipestävät kangaspinnat. Sohvan pesun aluksi imuroidaan sohvan pinnalta pois kuiva irtolika, pöly yms. jonka jälkeen sohva pestään painehuuhtelulaitteella. Käyttämämme pesuaineet ovat biohajoavia ja erittäin laadukkaita. Sohvan pesu ja muut palvelut on suunnattu kotitalouksille ja yrityksille. Tämän vaivattomampaa ei sohvan, nojatuolien, ruokatuolien, työtuolien, taikka mattojen pesu enää voi olla kun voit kutsua AL Siivouspalvelut paikalle. Kalusteet kuivuvat muutamissa tunneissa ja kotisi tai esim. toimistotilat saa puhtaan ja raikkaan ilmeen.

sohvanpesu

Mattopesu tapahtuu tasopesuna lattialla eli matot voivat olla omilla paikoillaan pesun aikana. Matolta ja sen ympäriltä siirretään kalusteita sivummalle, että työ olisi sujuvaa. Pesussa roiskuva vähäinen vesi kuivataan heti pois, joten lattiasi ei pesusta vaurioidu.

Unohda hankalasti kuljetettavien mattojen viennit pesulaan ja tilaa ammattilainen paikan päälle. AL Siivouspalvelut pesee matot, sohvat, nojatuolit, muut kalusteet ja mikä parasta kotona tehdyn matto tai kalusteiden pesun kustannukset voit vähentää verotuksessasi kotitalousvähennyksenä -60 %